Hoe het allemaal begon…

Schrijven heb ik altijd al erg graag gedaan. Op jonge leeftijd al regelmatig een bijdrage leveren aan de schoolkrant en op de sportvereniging in de redactie van het clubblad. Samen iets moois maken waar mensen van genieten of waar mensen baat bij hebben, dat is de voldoening die schrijven mij geeft.

Maar het gaat verder dan bovenstaande alleen. Enkele jaren geleden besloot ik om samen met mijn vrouw een webwinkel te beginnen. Een website heeft goede en pakkende teksten nodig om gewaardeerd te worden. Niet alleen door de bezoekers van de site, maar ook door het alom aanwezige Google. Hoog ranken in deze zoekmachine genereert nu eenmaal meer bezoekers en daarmee meer omzet. Ik heb voor onze site de nodige artikelen geschreven en ben zo ook in aanraking gekomen met SEO, Search Engine Optimization.

De webwinkel is inmiddels ter ziele, de combinatie met een gezin met twee kleine kinderen bleek geen goede. Mijn passie voor het schrijven van teksten en artikelen is gebleven en ik werd benaderd om eens een aantal teksten voor een website te schrijven. De opdrachtgever was positief en meer opdrachten volgden. Wat ik eerst zag als hobby, liep al snel uit de hand. Ik kreeg al snel nieuwe opdrachtgevers en het werd tijd om een stap verder te gaan. En zo begon ik in 2016 mijn eigen bedrijf, De TekstExpress.

Inmiddels heb ik een ontelbaar aantal teksten geschreven. Voornamelijk online content met specialisme SEO. De onderwerpen waarover ik schrijf lopen uiteen van het schrijven over sterke drank, reisbestemmingen, dieetvormen, glas, behangen tot superfood, social media, tuinieren, persoonlijke verzorging en wat al niet meer zij. Ik schrijf ‘nooit zomaar iets’, maar lees me altijd in het onderwerp in. Ik ga geen onderwerp uit de weg, want ik krijg energie van nieuwe informatie opdoen en hier vervolgens gave content over te schrijven.

Tot een goede tekst kom je nooit alleen. Goede samenwerking met mijn opdrachtgevers is voor mij het vertrekpunt. Wat is precies de bedoeling? Wie of wat wil je met je tekst of artikel bereiken? In welke stijl wil je de tekst geschreven hebben? Wat is de deadline? Een goede en prettige samenwerking is niet alleen vooraf belangrijk, maar ook achteraf, bij levering van het artikel. Jij bepaalt bepaalt namelijk of een tekst of artikel akkoord is of niet. En ben je niet tevreden? Geen probleem, pas ik de tekst aan.

Wanneer je op zoek bent naar een goede tekstschrijver die veel waarde hecht aan een prettige onderlinge samenwerking, neem dan contact met mij op. Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of om een langdurige samenwerking, ik schrijf ook graag jouw teksten of artikelen.

Ik hoor graag van je!

Albert Jan Kaal
Eigenaar De TekstExpress

KvK-nummer 65560582
BTW-id: NL001657980B54